Vi tilbyr manikyr, støping og pynting av negler

Hos oss kan du få stelt neglene dine med manikyr, forlengelse støping av negler, pyntet med ulik dekor og hånd-spa. 

FLOTTE NEGLER SOM VARER

 

Jeg støper negler med gele fra Light Elegance. Gelen er lett å forme, og er veldig sterk, selv ved bare et tynt lag. Holder i 3-4 uker før etterfylling er nødvendig. Styrken til Light Elegance er den gode kjemien i produktene. Gel-lakken til Light Elegance er kjent for sine høypigmenterte farger, dvs. fargene har god dekkevne De og de er også kjent for sine vakre glitter-gels. Topp-lakken er også helt unik i det å holde på glansen og holder seg like blanke i hele perioden.

 

GØYLE NEGLER

 

Få pyntet dine egne negler, med sjablong eller et unikt design oppå lakken. Jeg forlenger dem også, dersom du ønsker det. Du kan velge å ha dekorert alle neglene, eller bare 1 - 2 negler på hver hånd med unik designet pynt.

 

BARE LAKK / GEL-LAKK 

 

Dersom du bare ønsker å lakke egne negler, uten et lag med støp, tilbyr jeg å legge en gel-lakk som varer i 14 dager. Denne lakken preller ikke av like fort som vanlig neglelakk. Har du skjøre negler kan det likevel være lurt å legge en base med gel-lakk før fargelakk og pynting. Da vil dine egne negler vokse under, beskyttet fra skade.

 

Kom innom for en hyggelig prat og se alt jeg har av farger og pynt, eller besøk meg på Facebook og Instagram hvor det ligger flere eksempler ute på negler, lakk og design

  • w-facebook

Se også våre andre websider    www.riktigvann.no 

© All rights reserved. 2018 by Safira helse og skjønnhet

NNH