Lev lenge. Lev vel.

Økt energi • Økt fleksibilitet   Smertelindring • Bedre søvn • Anti-aldring • Slanking

Ny energi-teknologi!LifeWave-patcher (plaster) er en ny Nanoteknologi for å forbedre helsen og gi dynamiske virkninger mot aldring. Dette blir oppnådd ved å arbeide med kroppen og ikke mot den. Husker du hvordan det føltes å være ung, frisk og smertefri? Det er slik du burde føle deg, både nå og hele resten av livet. Dette er LifeWave.

Vi er alle opplært til å tro at vi må tilføre kroppen noe (for eksempel vitaminer) for å få bedre helse. Selv om riktig næring, vann og mosjon er en nødvendig del av en sunn livsstil, trenger kroppen også en kontinuerlig energistrøm. Hjernen og nervene sender for eksempel elektriske signaler til musklene, slik at de benytter lagret kjemisk energi for å trekke seg sammen.

I tusenvis av år har det vært kjent at bestemte lysfrekvenser kan forårsake spesifikke endringer med menneskekroppen. Når vi går ut i solen, vil én lysfrekvens få kroppen til å produsere D-vitamin. En annen lysfrekvens (UV) får kroppen til å produsere melanin som gjør at vi blir brune.

Energy Enhancer-plastre benytter denne kunnskapen til å stimulere akupunkturpunkter på kroppen for å øke energistrømmen og produsere mer energi uten medikamenter i løpet av få minutters bruk.Spennende? Vil du vite mer, eller å bestille, kan du gjøre det fra www.akuplastur.no eller Kontakt oss 

Her finner du referanser Klikk her

Om LifeWave
LifeWave-plastre er ny teknologi for å forbedre helsen og gi dynamiske virkninger mot aldring. Dette blir oppnådd ved å arbeide med kroppen og ikke mot den. Husker du hvordan det føltes å være ung, frisk og smertefri? Det er slik du burde føle deg, både nå og hele resten av livet. Dette er LifeWave.

  • w-facebook

Se også våre andre websider    www.riktigvann.no 

© All rights reserved. 2018 by Safira helse og skjønnhet

NNH